реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Добро для тих, кому його не вистачає

Давні традиції благодійності склалися у колективі Чернігівської митниці, яка вже більше 10-ти років опікується маленькими пацієнтами дитячого відділення Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.
Цього року, як зазначив начальник митниці Олександр Симонов, розпочато ще дві нові сторінки в історії громадського життя колективу митниці. 19 грудня керівник митниці разом з молодими працівниками відомства, привітав вихованців Чернігівського обласного притулку «Надія» з Днем Святого Миколая. Олександр Симонов розповів дітям про історію свята, про професію митника, передав дітям привітання та подарунки від усього колективу митниці, який налічує майже 400 осіб.
Напередодні представники митниці відвідали дитячий заклад Чернігівської жіночої виховної колонії №44, у якій виховуються дітки жінок, що відбувають покарання за скоєні злочини.

Обидва заходи були проведені за сприяння священнослужителів Чернігівського Свято-Троїцького кафедрального собору.
Завідуючий Чернігівським обласним притулком «Надія» Павло Плотніков сказав, що у притулку перебувають діти позбавлені батьківського піклування, діти-сиріти, для яких дуже важливо відчувати душевну підтримку, піклування, тепле людське відношення. Павло Плотніков подякував від свого імені, від педагогічного колективу та дітей за духовну та матеріальну підтримку усім організаціям, що завітали цими грудневими днями до притулку.

Діти, які також захотіли привітати та віддячити гостей, показали себе справжніми артистами і розіграли театралізовану музичну виставу до Дня Святого Миколая, чим подарували часточку своєї дитячої душі нам – дорослим.

Світлана Стрижак,
керівник прес-служби Чернігівської митниці







Теги:Світлана, Стрижак, святого, Миколай, благодійництво, митниця, Миколая, подарунки, святий, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar