реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Доля зрадника

ЗСУ ліквідували зрадника полковника Олександра Аврамченка з Криму, який підняв російський прапор у 2014 році.
В Україні ліквідували російського кримського полковника Олексія Аврамченка, який у 2014 році. зрадив присязі захищати батьківщину України і перейшов на сторону Росії навіть піднявши російський прапор над військовою частиною, якою він командував, – повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Олексій Аврамченко, заступник командира 20-ї гвардійської мотополітичної дивізії, ймовірно, був застрелений під Херсоном, потім помер від втрати крові.

Аврамченко народився у Сімферополі та жив у Криму.До окупації РФ Криму служив у Збройних Силах України на території Автономної Республіки Крим.Після взяття та окупації півострова він не прибув до континентальної частини України на визначені місця зустрічі і перейшов на сторону РФ.

До зради Аврамченко служив у військовій частині А-1668 Кримського територіального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України та був заступником командира з навчальної діяльності.

А саме Аврамченко під час окупації Криму в 2014 році. зняли державний прапор України у військовій частині і підняли там прапор Росії. Після переходу на сторону РФ отримав "нагороду" у вигляді так званого ордену "За лояльність обов'язку".

Нагадаємо, станом на 13 липня ЗСУ знищили 37 570 російських окупантів. Також на Херсонщині українські військові успішно ліквідували 200 окупантів та знищили їхню техніку.
Слава Україні та її героям!

Джордан ГЕОРГІЄВ



Теги:зрадник, російсько - українська війна, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar