реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Для кого Комаровський лікар7

- У мене вуха трубочкою скручуються, коли чую, що той Комаровський верзе з екрану, - сказала сьогодні манікюрниця в перукарні. – Я не педіатр, але виростила двох здорових дітей. І знаю, що він говорить дур-ни-ці!

- Я педіатр! - раптом відгукнулась жінка, яка наводила собі красу в іншого майстра. – Це жах якийсь і ворог справжній. Кожна друга мамочка починає лікувати дитину «за Комаровським». А потім приходить до мене за порадами. Чому зразу не прийшла? Дитина хворіє – все гірше малюку, а мама слухає телевізійного шарлатана! То про вітрянку бреше, то вчить ангіну лікувати гарячим чаем – без нього не знали?!(((.Та й дорослим теж дурню впарює. Медійна особа! Ну, бреши собі тим, хто до тебе ходить. Навіщо ж усім, та ще й з телевізора. В Москві там Малишева сидить, хай тих росіян як хоче, так і лікує. А у нас цей – Комаровський-Кашпировський!Малишева в штанях! А з цими Санжарами, так взагалі…Замість того, щоб шукати ліки, та хоча б засоби для діагнозу - він і та Скалецька у санаторій поїхали! Піаряться. Звертайтесь до тих країн, які їх ліки чи вакцини мають. Просіть-моліть, купуйте. Ні! Вони шоу влаштували!

Коли вже народ порозумнішає?Нас же знищують, і дітей намагаються…

Алла БОЙКО



Теги:Нові Санжари, Комаровський, шарлатани, телепропаганда


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
Полностью поддерживаю автора. Знаю его по районной поликлинике, где он работал. Жила с ним на одном районе.
Назвать его специалистом язык не поворачивается.
avatar
2
...блин так жалко больных людей((( которые это пишут....
avatar
3
для мене кращим показником "щирості" цього лікаря стало те, що він як Касандра, старався докричатися до людей, що евакуйовані абсолютно здорові. А інкубаційний період (заразний!!!) вже відмінили? PS. Поведінку місцевих вважаю дикістю
avatar
4
А у меня от автора уши вянут,не нравится не слушайте .А я слушаю и поддерживаю.Вакцинировалась и буду вакцинировать всю семью.Спасибо что есть такой доктор.
avatar
5
Что я прочитала??Враньё сплошное завистников.По тексту- никогда Комаровский не рекомендовал лечить ангину чаем,ангина лечится антибиотиками. Автору сего опуса фуууууу
avatar
6
Может быть он неплохой врач, но не истина в последней инстанции.
avatar
7
Завидуют его популярности.
avatar