реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Для чернігівських бійців у зоні АТО буде санітарний літак

Щойно на зв'язок із зони антитерористичноїх операції вийшов голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, який супроводжує гуманітарний вантаж для чернігівців, які воюють у складі 13 та 41 батальйонів територіальної оборони.

"Найважче становище у 13 батальйоні - навіть шкарпетки та футболки для них є великою підмогою, бо після боїв у них мало що лишилося. Вручили бійцям також мед, тушонку, домашнє варення - майже на кожній банці з Семенівського району написано побажання бійцям: "Повертайтеся живими!"

Голова Чернігівської обласної ради перебуває разом з іноземними журналістами - правозахисниками, які знімають фільм про війну Росії з Україною. Початком фільму може бути протитанковий рів, який копає Чернігівщина на кордоні з країною - ворогом.

Микола Звєрєв також повідомив, що голови обласних рад, які входять в Асоціацію місцевих рад, підтримали його ініціативу і через тиждень в зону АТО для чернігівських бійців має бути переданий літак для медиків. Микола Звєрєв: "Коли йде мова про поранених захисників України, то кожна хвилина може бути вирішальною. Тож, сподіваюся, наш літак допоможе врятувати життя воїнів".

А ще - приємна новина для чернігівської "Просвіти": транспорт голови обласної ради забере у відпустку заступника голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олександра Шевченка, який воює у складі 41 батальйону. Щасливої дороги!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:чернігівська Просвіта, АТО, Микола Звєрєв, російсько- українська війна, 41 батальйон, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar