реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Американські джгути для українських воїнів

Лікар, кандидат медичних наук Олег Осадців повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук про забезпечення джгутами наших воїнів на пожертви української діаспори.

"Щиро дякуємо волонтерам Ukraine Abroad International NGO, які на пожертви української діаспори в США придбали та надіслали джгути САТ (82 штуки) та три аптечки IFAK", - написав Олег Осадців.

"Першу отриману партію з 52 джгутів САТ ми поділили порівну між 41 батальйоном територіальної оборони та батальйоном спецпризначення «Чернігів», - пише він. - Для батальйону «Чернігів» партію джгутів отримав заступник комбата Сергій Костюченко. Для 41 батальйону джгути були передані через кулеметника Олександра Шевченка (заступника голови обласної організації «Просвіта» імені Т.Шевченка), який з побратимами перед отриманням джгутів пройшов тренінг з надання невідкладної допомоги в Обласному центрі екстреної допомоги та медицини катастроф.

На засіданні ради «Просвіти» О. Шевченко від імені взводу щиро подякував і сказав, що бійці раді такій допомозі. Також він зазначив, що вони хотіли би отримати і аптечки IFAK.

На сьогоднішній день ми отримали другу партію допомоги (три аптечки і 30 джгутів), вони будуть передані бійцям 41 батальйону, оскільки зараз вони на бойовому завданні".






Теги:батальйон Чернігів, чернігівська Просвіта, АТО, російсько- українська війна, 41 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar