реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Директор "Софії Київської" оцінила роботу директора Чернігівського історичного музею

Скандал із так званим "протестом" проти наведення ладу в музеї історичних коштовностей України, до якого приєднався директор Чернігівського історичного музею імені В.Тарновського Сергій Лаєвський та його підлеглі, отримав несподіване продовження.

Генеральний директор Національного заповідника «Софія Київська», дійсний член Української академії архітектури , заслужений працівник культури України Неля Куковальська так прокоментувала в мережі Фейсбук роботу чернігівського директора:

"Пан Лаєвський перш ніж їхати до Києва на такі "мітинги", мав би зайнятися музеєм, який очолює! Гидко до нього навіть зовні наближатися. Народна мудрість - є мудрість. А вона каже, ЩО ПАНА ВИДНО ПО ХАЛЯВІ. В середину не зайшла та і часу не було. Чернігівчани казали, що і в середині таке, не кажучи вже про експозицію, яка давно пішла "на пенсію".

Мова йде про облупленість Чернігівського історичного музею імені В.Тарновського - поруйнована відмостка, через яку у фундамент затікають тони води, сиплеться дранка, дірка закрита фанерою. А експозиція, за влучним визначенням директора Українського Інституту національної пам'яті Володимира Вятровича, є музеєм радянського музею.

Не той музей рятує директор Чернігівського історичного музею імені В.Тарновського! Треба рятувати свій, а не підпрягатися в чужі розборки...



Теги:музей історичних коштовностей, Софія Київська, Чернігівський історичний музей, Сергій Лаєвський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
дуже правильна оцінка
avatar