реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Десна» у напруженому поєдинку переграла «Інгулець»

У 13-му турі першої ліги Чемпіонату України з футболу чернігівська «Десна» з мінімальним рахунком перемогла «Інгулець» (с. Петрове, Кіровоградська область).

Через реконструкцію футбольного поля на стадіоні Гагаріна «Десна» приймала «Інгулець» на столичній «Оболонь-Арені». Вже на 4-ій хвилині «сіверяни» відкрили рахунок. Денис Фаворов випередив голкіпера суперника і головою проштовхнув м'яч у порожні ворота — 1:0.

Після забитого голу емоції поступово стихли. Обидві команди вели боротьбу за м'яч переважно у центрі поля. Незабаром гра перемістилася поближче до воріт суперників. Спочатку «деснянець» Бовтрук влучив у стійку, а потім «Інгулець» відповів небезпечним ударом Алєксанова. На щастя голкіпер «Десни» Махновський перевів м'яч на кутовий і ліквідував загрозу.
Ключовий епізод першого тайму — не призначений пенальті у ворота «Інгульця». Головний арбітр Олександр Шандор пробачив команду з Петрового, після того, як м'яч влучив у руку Доценка. Підстави для призначення пенальті у рефері були, але невже він закрив очі на цей епізод?

Другий тайм запам'ятався обопільною боротьбою та емоціями, які не приховували футболісти і тренери. Аналогічний епізод з не призначеним пенальті стався вже біля воріт «Десни». Після серії рикошетів м'яч потрапив у руку Мостового. Олександр Шандор не побачив очевидного порушення правил і продовжив гру. Це рішення арбітра викликало обурення серед гравців «Інгульця», а головний тренер гостей за суперечки з Шандором побачив перед собой «червоне світло» і спостерігав гру вже з трибун.

«Десна» втримала комфортний рахунок і здобула третю перемогу поспіль. Після 13-ти турів «сіверяни» з 27 очками займають третє місце у турнірній таблиці. Свій наступний матч чернігівські футболісти зіграють 15 жовтня у Борисполі. Суперником «десяннців» буде столичний «Арсенал-Київ».

Чернігівський футболіст взяв участь у «побитті» Косова і Туреччини

Відомий чернігівський футболіст Андрій Ярмоленко допоміг збірній Україні здобути 4 очки у відборі на Чемпіонат Світу — 2018.
Наш земляк відзначився забитим голом з пенальті у ворота Туреччини. Проте українським футболістам не вдалося втримати перемогу. Матч закінчився із рахунком — 2:2.

Наступний матч збірна України грала із Косово. Оскільки наша країна не визнає цієї республіки, гра відбулася на нейтральній території у Кракові. Вже на 31-ій хвилині Артем Кравець за допомогою рикошету від Рахмані відкрив рахунок. Лише наприкінці другого тайму українці дотиснули суперника. Спочатку Андрій Ярмоленко забив другий м'яч, а потім віддав гольову передачу на Руслана Ротаня. У підсумку — 3:0 на користь збірної України.

Після трьох турів у групі І збірна України з 5 очками перебуває на третьому місці. Свій наступний матч українські футболісти зіграють 12 листопада проти збірної Фінляндії.

Владислав ПАРХОМЕНКО, "Сіверщина"



Теги:Андрій Ярмоленко, Інгулець, ФК Десна, Владислав Пархоменко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar