реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Депутати міськради з "Нашого краю" переходять до "Слуги народу"

Бізнесмен Сергій Берестовий та 5 депутатів з фракції «Нашого краю» у Чернігівській міськраді будуть кандидатами у депутати від «Слуги народу» до Чернігівської міськради на місцевих виборах 25 жовтня.

Інформацію Суспільному підтвердив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко сьогодні, 2 серпня, під час презентації обласної команди політсили.

Серед депутатів з фракції «Наш край» у складі «Слуги народу» на місцеві вибори до Чернігівської міськради підуть забудовник Максим Черненок, перевізники Сергій Вакуленко та Володимир Козир, ректор Національного університету «Чернігівський колегіум» Микола Носко та головна лікарка дитячої поліклініки №2 Ганна Якубова.

Як сказали у коментарі Суспільному Максим Черненок та Сергій Вакуленко, головним фактором, який вплинув на їхній вихід з «Нашого краю», стала смерть нардепа Валерія Давиденка, який був заступником голови цієї політсили.

Зі слів Андрій Прокопенка, остаточний список кандидатів до Чернігівської міськради від «Слуги народу» ще не сформований.

«Нині близько 20 прізвищ. Я всіх не пам’ятаю. Далі ще список формується. Там буде і молодь і досвідчені люди, і підприємці і освітяни і медики. Список наполовину сформований, ми відкриті до людей, які хочуть йти з нами і змінювати Чернігів», - сказав Прокопенко.Суспільне



Теги:Валерій Давиденко, Слуга народу, Андрій Прокопенко, вибори 2020, Наш край


Читайте також



Коментарі (0)
avatar