реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Андрій Прокопенко проти нардепа Полякова

Влітку 2020 року скандальний народний депутат Антон Поляков у «своєму» телеграм-каналі написав про начебто вимагання грошей з боку тодішнього голови ОДА та інших «слуг» за включення у списки провладної партії. Жодних доказів тоді надано не було.

На нардепа, як і обіцяв подав позов до суду за брехню голова ОДА у 2019-2020 рр. Андрій Прокопенко. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Після тієї публікації я пообіцяв, що подам до суду, щоб провчити Полякова за розповсюдження недостовірної інформації та примусити його спростувати брехню. 21 вересня 2020 року до Деснянського районного суду м. Чернігова я подав позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування неправдивої інформації», - зазначив Андрій Прокопенко.

За його словами, було замовлено дві експертизи. Перша – аби задокументувати, що повідомлення було розміщене на телеграм-каналі, який публікує дописи від імені народного депутата Полякова. Друга – аби довести, що поширена Поляковим інформація є негативною щодо Андрія Прокопенка, формує негативний образ і звинувачує у протиправних діях. Обидві були додані до позовної заяви.

Через перевантаженість суду справами та епідемію коронавірусу розгляд справи розпочався тільки після нового року.

«Мета судового позову: 1. Визнати, що Поляков поширив інформацію, яка не відповідає дійсності; 2. Визнати, що поширена Поляковим інформація є негативною і такою, яка принижує честь, гідність та ганьбить ділову репутацію; 3. Змусити Полякова спростувати неправдиву інформацію у той же спосіб, у який вона була поширена; 4. Стягнути з Полякова всі судові витрати.
Я не вимагаю стягнення з Антона Полякова відшкодування моральної шкоди. Вважаю, що моральну шкоду він може нанести лише самому собі», - написав Андрій Прокопенко.

Позивач хоче, щоб скандальний нардеп Поляков спростував поширену ним же фейкову інформацію.

За повідомленням сайту "Чернігівщина: події і коментарі"



Теги:Андрій Прокопенко, Антон Поляков, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar