реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

День народження Президента

Вчора Президент України Віктор Янукович відсвяткував свій 63-й день народження. Святкував у Криму, куди спеціальними рейсами (ясна річ, не за свій рахунок!) летіли вітати всі значні посадовці його уряду та навколишні. Святкування проходило у Лівадійському палаці.

А ось для порівняння: дача прем’єр- міністра Норвегії, країни, яка продає нафту, а рівень життя громадян у ній є найвищим у світі. Порівняйте з українським Президентом і стане зрозуміло – чому ми живемо в сотні разів гірше за норвежців…

На вечірці з нагоди іменин Януковича гостям подавали чорноморську рибу і вино з Південної Америки. Як повідомляє "Сегодня" з посиланням на джерела в відомстві комунального обслуговування держдач, для свята Януковича на дачу в Форосі цистернами доставляли живу чорноморську рибу: луфар, сарган і кефаль.
А також живі устриць, які на день народження президента України замовили в однієї з приватних ферм неподалік від селища Кацивелі. На фермі виданню пояснили, що вартість однієї устриці – 20 гривень. В супермаркетах ціна зазвичай вдвічі вища. "Це тихоокеанська устриця. В нас її замовляють на День народження президента, політиків і чиновників", - зазначили на фермі.

Святковий трирівневий торт з фруктами і желе спекли для Януковича в ресторані одного з ялтинських VIP-готелів. Запивали закуски гості сухими кримськими винами, мускатами, а також винами із Чилі і Аргентини. Що ж стосується міцних напоїв, то на дні народженні Януковича були лише імпортні марки.
Син президента, Віктор Янукович - молодший привітав батька з помилками.

На пенсію Янукович – старший не збирається.



Теги:Янукович, пенсія, Норвегія, Лівадійський палац, рівень життя


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
так это всем понятно, что если бы наши не воровали, то уровень жизни был бы ничем не хуже, чем в Норвегии! поэтому и меры по борьбе с коррупцией вводить, как в коммунистическом Китае не хотят, хотя наши коммуняки это уже давно предлагают это сделать, чтобы навести порядок в стране!
avatar