реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Демографія війни

Що страшніше: смерть України чи погіршення демографічної ситуації?

В Інституті демографії, мабуть, вважають так: краще українці будуть добре плодитися в окупації, ніж у вільній Україні народжуватимуть мало, як і до 2022. От і дали висновок, що зниження віку мобілізації до 18 чи 20 років "погіршить демографічну ситуацію". Висновок, власне, не науковий, бо не враховує багатьох значимих факторів.

По-перше, кожен окупований райцентр стає новою Бучею, тож смерті розстріляних, закатованих, по-звірячому вихолощених не менше вплинуть на "погіршення демографічної ситуації".

По-друге, з окупованих територій уже московія мобілізує 18-річних, за їхніми законами, і вони першими підуть на гарматне м'ясо в атаках на Польщу чи Прибалтику, тож втрати для "демографічної ситуації" будуть у рази більшими.

По-третє, окуповану Україну чекатиме розгул "переможців", себто ЧК-НКВД-КГБ-ФСБ, і при тих чистках буде така кількість репресованих, що вимірюватиметься мільйонами, а "демографічну ситуацію" будуть "покращувати" діти від жінок, згвалтованих "переможцями", і "байстрюки катів осатанілих" стане не метафорою, а фактом демографії. Де у тих науковців науковий підхід?! І де їх очі?! Вони ж у Києві щоночі чують сирени й вибухи, а висновки роблять так, наче Україні не загрожує геть нічого!

Галина ОПРИШКО



Теги:демографія, Галина Опришко, мобілізація, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar