Дегустація у Куликівці: "двійок" немає

Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець.
"Під час виїзного засідання фахівці перевірили молочні, хлібобулочні продукти та рибу за органолептичними показниками", - сказала вона.
Комісія оцінювала продукти за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками, звертали увагу на маркування та його відповідність законодавству.
Продукція закритого акціонерного товариства "Куликівське молоко" отримала оцінки 4,5-5 (за 5-бальною системою). Відмінні бали – у молока пастеризованого питного, сметани 15%, кефіра 3,2% та масла селянського.
Сир твердий "Російський" від приватного підприємства "Сирний дім" комісія оцінила на "4".
Від "задовільно" до "відмінно" одержала продукція фізичної особи-підприємця Третяк. "Трійка" – у булочки "Куликівська", "п’ятірка" – у вагового печива "Минутка".
Приватне підприємство ВКФ "Гарпун" представило комісії зразки скумбрії, оселедців, мойви та іншої риби солоної і холодного копчення. Перевірені зразки отримали 4 бали.
"Продукція в цілому відповідала вимогам нормативних документів. Але деякі види, особливо хлібобулочних виробів, потребують доопрацювання до стандартного зразка", - додала Оксана Козинець.
Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"
Читайте також |
Коментарі (0) |