реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Де живуть кенгуру? У Мені!

У Менському зоопарку чимало різних дивовижних птахів та тварин – загальне поголів’я нараховує майже тисячу всіляких пухнастих, рогатих та пернатих мешканців. Серед них живуть навіть кенгуру Пін і Пак.

Про кенгуру я дізналась нещодавно, перебуваючи в Києві на прес-конференції, яку проводила для журналістів Черкас, Полтави та Чернігова компанія «Київстар». Я сказала, что зустріла в Менському зоопарку логотип компанії, а Наталія Дадівєріна, менеджер по зв’язкам із громадськістю київської філії ПрАТ «Київстар» розповіла, що саме компанія подарувала Менському зоопарку кілька років тому не лише дещо з технічного обладнання, а й пару кенгуру.

Мені стало цікаво, як же поживають кенгуру в Мені, тому, повернувшись зі столиці, я зателефонувала директору Менського зоопарку Зінаїді Максименко саме з цим запитанням.

Пані Зінаїда розповіла, що Пін і Пак (такі їм дали прізвиська) живуть добре. У них був народився малюк, але його довелося обміняти на верблюда.
-- А чим це було викликане?
-- Малюк підріс, і двоє самців в одному вольєрі не змогли вжитися, вони почали влаштовувати безкінечні бійки, -- пояснила Зінаїда Сергіївна і додала, що тепер в зоопарку живе ще й пара верблюдів.
-- А як кенгуру перенесли сильні морози, які були нинішньої зими? – поцікавилася я.
-- Ніяких проблем у нас не було, -- відповіла Зінаїда Максименко. – Кенгуру не просто живуть у вольєрі, а мають навіть й свій будиночок, який опалюється. І взимку температура в будиночку була плюсовою, не менше 20 градусів.

З новин пані Зінаїда повідомила, що Менський зоопарк нещодавно придбав пару для самця рисі – тепер він не сумуватиме.

Якщо матимете нагоду, Менський зоопарк цілком може стати прийнятним сімейним маршрутом для вихідного дня. Відкритий він з 8.00 до 17.30. Дорослий квиток коштує 11 грн., дитячий – 6 грн. Вартість проїзду маршруткою з Чернігівського автовокзалу становить порядка 15 грн. Для пригощання тварин можна прихопити з собою хлібину або батон.

Інеса ФТОМОВА
Фото автора



Теги:мена, зоопарк, кенгуру, Київстар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хіба ж можна тварин годувати! Ще й у газеті таке пишете.
avatar