Де печуть хліб для Києва? У Ніжині!
Серед переможців конкурсу "Чернігівська якість-2010" – ВАТ "Ніжинський хліб" та їх продукція "Хліб дарницький подовий"
"Продаємо свою продукцію у 12 районів Чернігівщини, 2 – Сумщини. Купують хліб три райони Київської області та сам Київ", - розповів про здобутки голова правління ВАТ "Ніжинський хліб" Петро Лабузький.
"Продаємо свою продукцію у 12 районів Чернігівщини, 2 – Сумщини. Купують хліб три райони Київської області та сам Київ", - розповів про здобутки голова правління ВАТ "Ніжинський хліб" Петро Лабузький.
На підприємстві працюють системи управління якістю та безпечністю харчової продукції.
"Вони допомагають контролювати безпечність на кожному етапі і стимулюють до випуску якісної продукції", - наголосив керівник підприємства.
У планах ВАТ "Ніжинський хліб" – і далі розвиватися, проводити реконструкцію, переозброюватись і відкривати нові лінії.
Підготувала прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"
Читайте також |
Коментарі (0) |