реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

COVID-19: у ніжинській лікарні не вистачає місць для хворих

Щоб розмістити хворих на короновірус, місця для них розгортають у лорвідділенні Ніжинської міської лікарні імені М. Галицького, бо дитяче, терапевтичне та інфекційне відділення вже переповнені. Про це повідомила заступниця міського голови Ірина Грозенко, після наради з медиками Ніжина.

"Люди лежать у коридорах, бо у палатах не вистачає місць. Тому тільки-но прийняли термінове рішення - перепрофілювати лорвідділення. Є і ліки, і лікарі. Але хворі молодшають. Вірус змутував. Сьогодні четверо діток відправили на лікування в обласну лікарню, бо ніжинські лікарі побоялися їх лікувати", - сказала Ірина Грозенко.

За даними Управління охорони здоров'я Чернігівської облдержадміністрації, станом на 16 березня в області зафіксовано 23 нові випадки COVID-19. ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у трьох чернігівців, 14 ніжинців, п'ятьох жителів Коропського району, одного - Козелецького. З них 19 осіб перебувають на госпіталізації. На жаль, додалися ще три летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли 71-річна жителька Новгород-Сіверського району, 68-річний чоловік з Коропського та 85-річна жінка з Чернігова.

Чернігівщина ввійшла до помаранчевої зони з цього захворювання."Голос України"



Теги:Чернігівська ОДА, помаранчева зона, Ковід - 19, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar