реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Цинізм на півтора мільярда

путінський лакуза володимир соловйов у прямому ефірі на федеральному телеканалі назвав скарги жителів Бєлгорода на численні обстріли «мерзенною істерикою» і порадив їм менше скаржитися та «заткнутися».

Заяви цього пропагандиста кремля в рф давно сприймають як офіційну позицію фашистського режиму. Колись таким рупором був жириновський, а тепер — соловйов. Він у прикордонній області побачив «велику групу різних тварюк», які нарікають, що «федеральна влада забула Бєлгород».

Мешканці російського міста запропонували цьому лакузі приїхати й пожити в Бєлгороді та на власній шкурі відчути, до чого призвела путінська авантюра.

«Пропонуємо перенести свою затишну студію до Бєлгорода та під звук сирени діставатися на роботу і з роботи, засинати та прокидатися. Покажіть приклад, будь ласка, як це не «істерити», коли прилітає в будинки», — написали жителі путінському пропагандисту.

Заяви соловйова — це реакція кремля на петицію жителів Грайворонського району, що на межі з Україною. Вони просять російського диктатора не кидати їх під обстрілами.

«Ми за вас голосували, дали вам владу в руки, чого ви не можете навести лад на російській землі», — йдеться в петиції, яка за тиждень набрала шість тисяч підписів.

Протести жителів на хамство соловйова набули таких розмірів, що він змушений був закрити коментарі на своїй сторінці.

Крім того, виявляється, що за цинізм запопадливого лакузи кремль виплачує казкові гонорари. Протягом двох останніх років з федерального бюджету на його авторську програму виділяли по 1,5 млрд рублів щорічно. Про це свідчать витоки внутрішніх документів з адміністрації президента рф.

Група міжнародних журналістів-розслідувачів з’ясувала, що на пропаганду кремль заклав 110 млрд рублів на 2024 рік. Це президентські вибори, інформаційно-ідеологічна війна та окуповані території. І цим ресурсом розпоряджається заступник глави адміністрації президента сергій кирієнко. Він навіть запланував подвоїти суму для соловйова до 3 млрд доларів, уточнивши: «Чекаємо зустрічі соловйова з президентом».

Нині путінський пропагандист зі шкіри пнеться в очікуванні високих гонорарів.

Це про таких російський документаліст Андрій Лошак заявив: «росію захопили озброєні до зубів відморозки, які втратили будь-які моральні обмеження. У цьому сенсі росія справді не має меж».

«Щодня росія бомбить Україну. Кожен день. І не видно кінця-краю цього пекла. Дуже тяжко на душі. Терор — це скринька Пандори, і вона відкрита. Уже спалахують пожежі ненависті по всьому світу. Тероризм стає знаряддям у руках брудних політиків, готових знищити мільйони людей для задоволення своїх карликових амбіцій. Нікчеми», — написав в «Эхо» російській актор Андрій Білий.

Як вважає відомий російський історик Андрій Зубов, нинішня влада — це як телефонний шахрай видає себе за банківського службовця, який турбується про благо клієнта, тільки для того, аби його до нитки обікрасти. Крадіжка росії в її народу, започаткована леніним 105 років тому, триває і донині — це теж момент істини.

Богдан КУШНІР, "Голос України"



Теги:Бєлгород, Богдан Кушнір, Соловйов, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar