реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Цинічна нажива

Розриває від несправедливості !

Послухав інтерв´ю Вітренка - чиновника з НАК Нафтогазу щодо виплати більше сорока мільйонів доларів Коболєву і його колегам !

По-перше ця інституція створена антиконституційно !

По-друге такі високі зарплати Коболеву і його заступникам, менеджменту з НАКУ є необгрунтованими і мають кваліфікуватись за статтями кримінального кодексу як перевищення влади і зловживання службовим становищем. З рештою кваліфікація дій кінцево, має бути визначена у ході розслідування кримінального провадження ! Виходимо з того, що видобутком газу в Україні НАК Нафтогаз не займаються і є паразитуючою структурою! Наголошую, вони є зайвою структурою на противагу Укргазвидобуванню. Собівартість видобутого газу 667 грн і з цієї суми вираховується заробітна плата всім працівникам Украгазвидобування. Хочу нагадати, що надра в Україні за Конституцією належать не Коболєву і компанії, а всьому українському народові. На якій підставі державна акціонерна компанія усупереч такого підходу для себе нараховує надвисокі зарплати і премії ! Хочу звернути увагу, що премії не нараховуються з прибутку, а з ПРИРОСТУ !

Народ. Ці зарплати і премії у сотнях мільйонів гривень отримують із кишень українського народу, з комори якого крадуть газ і йому продають у десять разів дорожче ! Реальна ціна за газ, щоб галузь була прибутковою 150 доларів США в еквіваленті максимум !

Патріоти зараз підготують звернення до відповідальних органів і служб щодо перевірки законності такого стану справ із наживою чиновників НАК Нафтогазу та притягнення цього «менеджменту» до кримінальної відповідальності ! Ніхто не зоховається за рішення наглядової ради ! В їх діях також вбачаються ознаки злочину !

Микола ГОЛОМША, екс- заступник Генерального прокурора України



Теги:Коболєв, Микола Голомша, Нафтогаз, Вітренко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar