реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Цибуля і виборці

Моралісти з Чернівців скаржаться на "бунт" підприємців, які зібралися попри карантин і чогось вимагають. А в Херсоні торговці з сільськогосподарського ринку в Копанях, наскільки я зрозумів, перекривали Антонівський міст.
Я не здивований, що першим набридло все це підприємцям. Це не ті бабо-дєдушки, які штурмують пошти за Вовину тисячу. Правда ж показово, що як тільки ті, кого лають за порушення, сплатили за перший квартал, знайшлися гроші на доплати пенсам, а тисяча все одно "Вовина". А ви все одно бариги і спекулянти. Ось вам ще обмеження по платежах до 5 тисяч.

Бо податки підприємці щойно сплатили, ніхто їм нічого не пробачив, городина, вирощена в теплицях, за гроші на опалення, вже гниє, саджанці можна продати раз в рік, а кінця-краю цьому не видно. З підприємцями що точно? Вони знають, що гроші і їжа нізвідки не беруться, їх треба заробляти. Не заробив - кури бамбук.

Якби вони ще так само чітко бачили причинно-наслідкові зв'язки, коли йдуть кидати бюлетені в урни за голограму з телевізора. Ліньки шукати, скільки у Великих Копанях проголосувало за Зеленського, але на око відсотків 80.

Антон САНЧЕНКО

На фото: викинута цибуля на сміттєзвалищі в Миргороді. Продавати її не дозволили. Ті, що скаржились - яка при Порошенку була дорога цибуля...



Теги:Херсон, Миргород, карантин, Антон Санченко, цибуля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar