реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому заховався голова ОДА Володимир Хоменко?

Те, що голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко живе у Броварах - не знає тільки лінивий. Але те, голова виконавчої влади і представник гаранта Конституції повинен бути в області, коли тут відбуваються важливі події - також очевидно.

Проте, ні приїзд групи народних депутатів, ні народне віче у суботу 25 січня, ні недільне зібрання на площі, ні входження мітингувальників у приміщення обласної ради не зворухнули стоїчний спокій Володимира Хоменка.
А тим паче в обласної адміністрації не вистачило делікатності голови обласної ради Анатолія Мельника, який вийшов до людей, виступив на мітингу і навіть наказав напоїти людей чаєм...

До протестуючих під ОДА у понеділок виходив перший заступник голови ОДА, керівник регіоналів в обласній раді Микола Стрілець, який чи спеціально, чи мимоволі "заклав" свого шефа - він сказав, що голова "перебуває в поїздці по регіону".

Круто, Миколо Івановичу!

Щоправда, бесіди з протестуючими ми не бачили, а тільки відеоролик на провладному сайті і те, як за спиною у Стрільця бігали друзі з комсольської юності типу Людмили Скоробагатько, організаторки і спікера проянуковичівських антимайданівських зібрань .

Натомість голова Чернігівської ОДА Володимир Хоменко надіслав своє звернення - з еміграції чи що?

На сесії обласної ради В.Хоменко поводив, як рядовий депутат облради фракції Партії регіонів і не промовив ні слова - тільки сидів та дивився то в папери, то в стелю. Жодного його мудрого і зваженого слова ми так і не почули...

Після сесії традиційно голови ради і адміністрації давали спільну прес- конференцію (див. на фото з минулої сесії - третій там М.Чечетов). Цього разу Володимир Миколайович до журналістів не вийшов. Та й ніколи не полюбляв спілкуватися з ними.

Шо сі стало?

Іван ПОБИВАН



Теги:Володимир Хоменко, Чернгігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це лише тактична затяжка часу для розкладання майдану перед загальним штурмом.
Без миротворчих сил ООН ця банда з влади не піде.
avatar