реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Всі земельні ділянки роздавалися однією людиною" - Микола Звєрєв

Нова влада не розказує про попередників, але в ході прес-конференцій, коли журналісти починають досікуватись, то й почують щось цікаве...

Голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв провів сьогодні прес- конференцію, де мова йшла про реформу системи державного управління. Віце-прем'єр- міністром України Володимиром Гройсманом, що був успішним міським головою Вінниці, представлено у Києві Концепцію реформи місцевого самоврядування та проекти відповідних законів. До робочої групи ввійшов і голова нашої обласної ради Микола Звєрєв - єдиний з обласних голів.

"Адже Чернігівщина, - наголосив Микола Звєрєв, - претендує стати експериментальним майданчиком для децентралізації влади і передачі фінансів на місця. Ми скликаємо великий з"їзд голів міських, сільських та селищних рад і депутати всіх рівнів заявлять: Чернігівщина бере на себе відповідальність за своє життя."

Голова обласної ради ставить питання про відкриття муніципального банку:" Як я дізнався, що комунальне підприємство "Ліки України" щодня має 500 тисяч виручки і ці гроші працюють на банки олігархів, то схопився за голову! І при цьому ми кажемо, що в нас нема грошей!"

Коли ж зайшла мова про земельні справи, то голова обласної ради Микола Звєрєв сказав:" Було зібрано до тисячі фіктивних заяв по 2 гектари в кожній начебто для ведення особистих селянських господарств. Я зупинив цю схему. Однією людиною в області вирішувалися земельні питання і все робилося під полою, за хабарі. А кришували люди в погонах!".

Прізвище того "одного" названо не було, але ми знаємо як 16 працівників земельної служби приїхали із Броварів, звідки їздив до нас на роботу і голова обласної адміністрації.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Володимир Хоменко, земельні оборудки, Корупція, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar