реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чому важливо вибрати правильний шланг для кальяну?

Шланг для кальяну - не просто аксесуар. Це незамінна частина самого пристрою. Від того, наскільки правильно підібрати цей аксесуар залежить, в тому числі наскільки приємним буде куріння в цілому. А також, наскільки легко буде за ним доглядати.
Саме тому, дуже важливо підібрати правильні шланги для кальяну. А як це зробити, розберемося в цій статті.

Види шлангів для кальяну

Всі шланги діляться на види, в залежності від матеріалу. Таким чином, можна виділити такі шланги, як:

  •  силіконові. Цей вид найпоширеніший. Все тому, що ними неймовірно зручно користуватися. М'який силікон не тріскається і не перекручується. Цей матеріал легкий у догляді. Досить просто помити шланг, і він готовий до наступного використання;
  • шкіряні. Такі шланги вже скоріше данина традиції, ніж повноцінний аксесуар. Саме з шкіряних шлангів курили перші кальяни. Але, зараз, маючи більш зручні варіанти, від шкіряних моделей відмовилися. Все тому, що за ними складно доглядати. Аксесуари зі шкіри не терплять води. І, до того ж добре вбирають запахи. Тому, такі моделі дуже швидко приходять в непридатність і їх доводиться міняти;
  • комбіновані. Такі шланги - це компроміс між традиціями і новими технологіями. По суті, це силіконовий шланг в плетінні зі шкіри. Таким чином, можна спростити догляд і продовжити життя улюбленого шкіряного аксесуару;
  • пластикові. Їх ще називають одноразовими. Особливою популярністю такі шланги не користуються.

Вони швидко тріскаються і можуть прийти в непридатність. Для багаторазового використання такі моделі не підходять. Але вони дуже гарні для місць, де кальян курить багато сторонніх людей. Це шикарний варіант особистої гігієни. А, в нинішній час карантину, вони просто незамінні для закладів.


Як правильно підібрати шланг для кальяну

Як вже говорилося раніше, правильний вибір шлангу істотно впливає на смак кальяну. Так для того, щоб насолоджуватися смачним димом, необхідно перш за все, правильно підібрати матеріал.

Найкраще вибирати аксесуар і того матеріалу, який легкий у догляді. Буде відмінним саме силіконовий варіант. Його легко помити. Тим більше, силікон не вбирає запахи. Тому кальян буде віддавати тільки той аромат, який забити в чаші на цей час. А не той, що було забито до цього.

Також, на вибір шлангу впливає його діаметр і наявність додаткових функцій. Під додатковими функціями мається на увазі можливість додаткового охолодження диму.

Кальянне мистецтво - це не тільки добре забитий тютюн. Щоб зробити вечір смачними димним потрібно передбачити всі нюанси. І правильні аксесуари грають в цьому не останню роль.




Теги:споживач, кальян


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
О даа, видов любой части к кальяну очень великое множество, как и к остальным частям кальяна, к примеру колбы amy которые тоже имеют свои виды и характеристики которые изменяют ощущение от кальяна довольно сильно, как и шланг к кальяну!
avatar
2
Очень интересная статья!
avatar