реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чому варто купити двері Папа Карло: особливості продукції

Міжкімнатні двері Папа Карло купити у Києві – відмінне рішення, оскільки фабрика є провідним виробником дерев'яних конструкцій в Україні. Подібні рішення розраховані на покупців, яким разом із високою якістю продукції також важлива її комфортність та дизайнерське оформлення. Крім того, купити міжкімнатні двері Папа Карло варто через їхню натуральну основу та екологічну чистоту. Товари бренду - широко відомі і користуються заслуженим попитом, це пов'язано з позитивною репутацією, що склалася за роки виробництва.

Які двері Папа Карло купити в Україні: конструкція та габарити


У Києві покупцям доступні для замовлення моделі різнопланових розмірів. Довжина виробів – близько 200 см, ширина – 60-90 см, товщина – 4 см. Компанія також активно просуває можливість створення конструкції за нестандартними параметрами. Тому у клієнтів немає жодних проблем із подальшим встановленням дверної системи. Частина полотен виготовлена за стандартами, а також передбачається виконання відповідно до індивідуальних особливостей.

Для того щоб купити двері (купить двери Папа Карло Киев) пропонує безліч варіантів. Вибір на користь таких товарів обумовлений тим, що для їх створення застосовується виключно якісна сировина. Поверхня виконується у різноплановому вигляді – повністю глуха або зі скла. Краї декоративної плити МДФ трохи заокруглені. Двері Папа Карло купити в Києві можна під будь-який інтер'єр квартири чи будинку. Більшість моделей виготовлені з ламінату чи еко-шпону, які характеризуються чудовими експлуатаційними властивостями. З каталогу можна підібрати улюблену палітру під дуб, ясен. За бажанням клієнта може проводитися тонування. Звернувшись за допомогою до фахівців, вони допоможуть визначитися з фурнітурою, що додасть особливих ноток.

Чому варто купити міжкімнатні двері Папа Карло: особливості технології


Основою продукції виступає клеєний масив сосни та МДФ. Поверхня останнього шпонується гарячим пресом із вакуумною конструкцією. Базою шпону є листи бука, дуба. Зазначені матеріали – міцні та надійні. Придбати двері Папа Карло такого плану рекомендується, оскільки поверхні за рахунок обробки виходять без тріщин та сучків.

Масив деревини відповідає за високі тепло- та звукоізоляційні можливості. Встановлення ущільнювача виправдане тим, що він захищає від проникнення пилу та виходу теплого повітря. Завдяки використанню деревноволокнистих плит (ДВП) можна купити двері Папа Карло за ціною, доступною кожному. Гарна щільність та гідрофобність виключають деформацію та зміну геометрії.



Теги:оселя, споживач, Двері, кімната


Читайте також



Коментарі (0)
avatar