реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Якісні двері у Львові

Якщо ви шукаєте, де купити якісні двері, виконані у стильному дизайні, можете звернути увагу на спеціалізований салон дверей Львів. У виставкових залах ви зможете познайомитись з актуальним асортиментом, отримати консультацію фахівців, замовити моделі, які будуть повністю відповідати всім вашим побажанням й потребам. В одній локації вам запропонують широкий асортимент дверей на будь-який смак та бюджет, з послугами доставлення й встановлення.

Довго шукати двері для дому, офісу, спортивного центру, готелю, медичного закладу вам не доведеться. Варто тільки завітати до ТЦ Марк у Львові, що розташований у Франківському районі, за адресою вул. Княгині Ольги, 95. Вже на першому поверсі торговельного центру ви знайдете великий вибір вхідних та міжкімнатних дверей від провідних українських й закордонних виробників. В галереї представлені різноманітні зразки, що можна подивитись «наживо». Також вам запропонують каталоги.

Чому двері варто купувати в ТЦ Марк?

У торговельному центрі зібрані найкращі пропозиції, а двері ви купуєте з офіційними гарантіями від виробників. Асортимент включає продукцію таких марок, як «MetaliX», «Komandor», «Khomitsky Factory», «Paolo Rossi», «Rodos», «Папа Карло» та інші. Для клієнтів пропонують:

  • виготовлення сучасних дверей будь-якої складності на замовлення;
  • вхідні двері з антизламними системами;
  • міжкімнатні двері, виготовлені з натуральної деревини, МДФ, скла й металу, екошпону.

Завдяки тому, що у салоні знаходяться шоуруми виробників, у вас є можливість замовити індивідуальний дизайн дверей, не переплачувати посередникам, заручитись надійними гарантіями. Окрім класичних моделей ви знайдете в галереї двері у стилях хай тек, мінімалізм, скандинавський, лофт, модерн, американський. Асортимент дизайнів та кольорів вражає різноманітністю та естетичністю. Комплектація дверей може включати:

  • навісні деталі, елементи кріплення, необхідні під час монтажу;
  • дверні ручки, інші аксесуари та декоративні елементи;
  • надійні замкові системи.

Ви можете забрати двері з салону самостійно або скористатись послугами доставлення по місту.

Як замовити двері?

Спочатку перегляньте пропозиції, що запропоновані на території ТЦ Марк. Кілька салонів від різних виробників надають можливість кожному зробити оптимальний вибір. Додаткову інформацію про продукцію надають менеджери й консультанти. Після того, як ви визначитесь з моделлю, зможете оформити замовлення на місці. Якщо двері готові до продажу, зможете одразу їх забрати. У разі, коли ви замовляєте модель, яку слід ще виготовити, вам вказують час, потрібний на виробництво.

У більшості випадків самостійно встановити нові вхідні або міжкімнатні двері покупець не може. Тому в кожному шоурумі є послуги доставлення та монтажу дверей. Достатньо домовитись про зручний для вас день, вказати адресу у Львові. Послуги встановлення виконують професійні майстри, а на змонтовані двері ви також отримуєте гарантію.




Теги:Двері, львів, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar