реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД
Чому нема сала на кісточці
02-Чер-18 559 5.0 0
Поговорив зараз з фермером, у якого купую копчений сулугуні, дуже смачний. Запитав, чому він не привозить копчене сало на кісточці, яке мені теж дуже подобається. Каже: "Не встигаю". Я кажу: "Так найміть когось, ви ж не можете все самі робити".

Розказує, що нікого йому найняти. Все село споєне і працювати не хоче. А виробництво сирів або сала річ делікатна, там температурного режиму треба жорстко дотримуватися. Тому не може довіряти нікому. Каже, треба йому найняти когось, щоб ліс попиляти. Сидять чоловіки біля магазину. Кажуть: плати наперед. А як заплачу наперед , то вони вип'ють і потухнуть. Роботи не буде.

Цей народ, мабуть, сидить ото біля магазину , слухають по радіво наших політиків, які розказують як їх пограбували і мріють, що хтось прийде і дасть їм випити.

Заради справедливості треба сказати, що у селі в Обухівському районі, де я іноді буваю, будуються нові хати і село не виглядає вимерлим або споєним

Юрій ЛУКАНОВ

Малюнок Володимира МАТВІЙЦЕВА


Допомога проекту СІВЕРЩИНА - благодійний внесок

Теги:сало на кісточці, Юрій Луканов, копчений сир, Підприємництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar