реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому мовчать єврейські організації?

Я пам'ятаю, як азербайджанська община дуже швидко поставила на місце свою молодь, що намагалася бикувати в Києві. Вибачилися на телекамери за тиждень.

Бо азербайджанці мислять категоріями общини й цінують міжнаціональний мир і спокій.

Мені не подобається, що саме так співпадає, начебто голова однієї з єврейських організацій вкидає фейк, що в Києві перейменовують вулиці на честь нацистських злочинців, що Коломойський оголошує про наміри продажу нас гуртом росіянам за сто мільярдів доларів... а єврейські організації мовчать.

Загалом дуже миролюбна й толерантна Україна зараз піддається дуже сильному пресингу від віковічного пригноблювача росіян. Російські шовіністи раді будуть налити води на млин міжнаціональної ворожнечі посеред нас тут. І зайва підтримка від українських євреїв, в цей складний час, нам би не завадила.

Чому акцент на етнічній складовій? Та тому, що у мене в стрічці це потиху, але дужче і дужче впевнено починають розганяти якісь люди у вишиванках.

Нас атакують по всім фронтам. Що можуть зробити ЗМІ з суспільною думкою ми бачили вже на виборах. Тому дуже легко буде розпалити антисемітизм і назвати антисемітами навіть українців, які обрали президентом єврея.

Шануйтеся. Не вірте, що з цивілізованих людей не можна зробити худобу. Залишитися людьми в складних обставинах - значно важче

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:єврейські організації, антисемітизм, Коломойський, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
История приходит на круги своя!!! Сомневаются.. и это очень хорошо.Украинцев не выйдет дурить тридцать лет, превращая страну в хлам!!!
avatar