реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому діти полізли на піч?

Вночі на Новгород-Сіверщині випав сніг 40-90 мм. Не вельми, як за мірками не тільки планети, але й попереднього ощасливлення від матінки-природи. Просто штатний режим розподілу водних ресурсів від батька-Бога. Тим більше, що щоденник спостережень, яким прислужився "Правий Берег Десни" для деяких висновків, початок весни у нашому найпівнічнішому закутку України багато в чому повторює березень 2013 року. Так що не варто розкисати напередодні справжньої весни.

Але, "зимова" весна, як на мене, не є приводом для пофігізму, який вже став регулярним, перетворившись у нас на систему. От і сьогодні, як повідомляють "Правому Берегу Десни" джерела "Студії 37 кілометр", шкільний автобус, що підвозить дітей з кількох сіл Горбівської та Команської сільради до міської гімназії №1, вимушений був повернутися з півдороги , не змігши здолати один з великих підйомів на своєму шляху у с. Араповичі! Діти полізли на піч! Що на піч-то прекрасно, але...

Чому бардак такий , шановна владо7 Чому ситуація на новгород-сіверських шляхах, особливо на підйомах, обіцяє залишатися "неприступною" і дебільною до 6 травня? І чому, знаючи добре з повідомлень обласного ТБ "СІВЕР " про бардак на дорогах Н-Сіверського району, обласна влада діями відповідальних у її кабінетах за автотранспорт та безпеку руху не може поставити на місце "князів " на сим напрямку? Щось не те, малята!

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:Комань, Борис Домоцький, Араповичі, Новорогод - Сіверська РДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar