реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому була заборонена "Історія" Геродота?

Ви знали, що в СРСР серед заборонених в публічному обігу книг була "Історія" Геродота?

Ця книга - була вилучена з цивільного обігу, її не можна було купити в книгарні. Про це мені розповів відомий історик-скіфолог проф.Ольховський, з яким ми познайомились 2 роки тому. І ось чому ця книга була заборонена в "совкє" - я зрозумів лише тоді, коли купив її і прочитав.

Виявляється Геродот був вихідцем з Північного Причерномор'я, він бував в таких містах як Ольвія (це Миколаївська область, район Очакова) і в місті Гелон (нині Бєльськ, Харківська обл.). В книзі Геродота описано як скіфи - розбили 250 000 армію перського царя Дарія. І ще багато чого цікавого - як скіфи били окупантів, як влаштовували рейд по Скіфії, заманювали противника в глиб території і потім, і потім знищували його. Українці - потомки тих самих скіфів, а українські жінки - це амазонки, які теж готові давати відсіч будь-якому ворогу-завойовнику. Мало хто знає, що наприклад амазонки разом з мермедонцями Ахілєсса брали активну участь у Троянській війні. І що сам Ахіллєс - похований на острові Зміїний. Може із-за цього за цей наш острів іде така битва постійно.

Хто не читав "Історію" Геродота - дуже раджу почитати. Щоб зрозуміти хто ми є, чиї потомки ми є. Невже раби з болот думають, що вони здатні і зможуть перемогти вільних українців, потомків скіфів, сарматів, запорізьких козаків?

Український народ переможе загарбників-супостатів орду з рф за будь-якої погоди! Подумайте про те, хто ви є, хто ми є. І чиї ми потомки. Не посраміть свій рід. Бийтеся! І ніколи не здавайтеся! Україна переможе рфію і її орків. Це лише питання часу. І нехай згорить Москва!

Олег ВЕРЕМІЄНКО



Теги:острів Зміїїний, сармати, невідома Україна, широка війна, Геродот


Читайте також



Коментарі (0)
avatar