реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Читайте, панове! Набирайтеся мудрості!

Не одна тисяча книжок міститься на книжкових полицях Чернігівського культурно-мистецького центру «Інтермеццо» (м.Чернігів, вул.Шевченка,9). Купуйте! Читайте! У книгах -- розум і мудрість поколінь.

Ігор Каганець. «Пшениця без куколю: Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень».
На основі ретельного логіко-лінгвістичного аналізу канонічних текстів Євангелія, інформації з Туринської плащаниці та сучасного розуміння психоінформаційних процесів здійснено очищення Доброї Новини від фарисейських вставок згідно із заповіддю Ісуса Хреста про неминучість відділення «пшениці» божого слова від «куколю» ворожих фальсифікацій.
Ціна — 99 грн.
* * *
Володимир Пилат, Катерина Тарновська. «Асгарда. Бойове мистецтво жінок».
У книзі вперше висвітлюється поняття бойової культури жінок України. Досить успішно репрезентується новостворене бойове мистецтво Асгарда (перший рівень майстерності). Коротко й дотепно висвітлено шерм палицями середньої довжини. Техніка самозахисту створює ауру впевненості амазонок Асгарди. Книга стане захоплюючим відкриттям для дівчат, яких у нинішньому світі називають «білими воронами», а жінкам, які цінують поняття гордості, порядності і честі, принесе насолоду.
Ціна — 37 грн.
* * *
Олександр Кульський. «Стежина над безоднею».
Книга розповідає про зіткнення в наш час природно-наукових поглядів з таємничими явищами реального світу: полтергейстом, трансмутацією елементів, телепортацією, реінкарнацією, всюдисущими НЛО, загадковими кругами-знаками на полях, недоступним світом астралу тощо. Саме право на існування всіх цих явищ офіційна наука намагається заперечувати… Видання – для широкого кола читачів.
Ціна — 50 грн.
* * *
Олексій Мандзяк. «Воїнсько-фізичне виховання аріїв: народні ігри в практиці українських бойових мистецтв».
Бойові системи є невід’ємною частиною історії українського народу. А від бойових систем невід’ємні різноманітні ігри та змагання. З давніх давен наші пращури вправлялися у бігу, перетягуванні, змаганнях на рівновагу, єдиноборствах. Причому це не було «вінегретом», а являло собою чітко розроблену систему воїнсько-фізичної підготовки. Тож юнаків, що вступали до загонів народних повстанців чи приходили на Січ, не треба було вчити з азів…
Книга призначена для всіх, хто цікавиться теорією і практикою цивілізаційно-расової трансформації України.
Ціна — 33 грн.
* * *
Сергій Плачинда. «Словник давньоукраїнської міфології».
Книга відтворює весь діапазон давньоукраїнської міфології: космогонічні, теологічні, антропо, зоо- та ботаноморфічні міфи.
У ній міститься багато тлумачень різних персонажів проукраїнської культури («Анти», «Венеди», «Етруски» та ін.).
Видання розраховане на викладачів україно- та народознавства, вчителів історії, рідновірів, фольклористів, студентів, старшокласників.
Ціна — 32 грн.
* * *
Ігор Каганець. «Нація золотих комірців». Автор досліджує сутність феномена України в контексті світового розвитку, зокрема в умовах глобальної кризи. Досліджує відмінність між етносом і нацією як двома формами існування етносоціального організму, аналізує ієрархічну структуру нації та умови її функціонування.
Ціна — 35 грн.




Теги:НЛО, Інтермеццо, таємничі явища, бойове мистецтво жінок, Ігор Каганець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar