реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Чим ви зігріваєтесь?

Характерна особливість: всі, хто відповідав, починали з доброго сміху – невже раділи, що «Сіверщина» нарешті не напружує тяжкими питаннями?

Іван Чаус, депутат обласної ради:
-- Чай зелений плюс активний спосіб життя. Ось зараз їду на хокей – у Чернігові є площадки біля «Хімволокна», біля 20-ї школи, а в мене ще й біля дачі є озеро, де ми розчищаємо з друзями і граємо. Ще зимою можу випити трошки текіли.


Володимир Розинко, заступник голови Деснянського районного суду: -- Вибираю чорний чай, бо моє улюблене червоне вино на холод не підходить. Але чай має бути не від північного сусіда, а із південних країн.


Олександр Демиденко, підприємець:
-- Взагалі-то зараз весь мій бізнес стоїть через морози, тому з жінкою по черзі смикаємо ручку холодильника. Але зігріваюсь у морози тільки кавою, хіба що інколи можу додати трошки коньяку.


Сергій Берестовий, голова ради підприємців при обласній державній адміністрації:
-- Тільки кавою еспресо. А так мерзнемо потихеньку…


Олег Калиняк, головний лікар Рубанської дільничної лікарні Бахмацького району:-- Зігріваюсь чаєм з малиною – це дуже ефективний засіб для підняття імунітету. Або з калиною. Сам я вранці випиваю дві чашки такого чаю. Ще для зігрівання організму ефективним є сало з часником чи цибулею. А ось алкоголь є обманом – він розширює судини, наче дає тепло, але потім віддача йде така з організму, що все тепло втрачається.

Сторінку про зігрівальні напої читайте в номері газети "Сіверщина" за 9 лютого.



Теги:напої, чим зігрітися, чай з малиною


Читайте також



Коментарі (0)
avatar