реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чим не догодили семенівські майданівці нардепу Рибакову?

Наприкінці лютого семенівські активісти громадського об’єднання «Майдан» заклеїли всі п’ять бігбордів депутата ВР Ігоря Рибакова.

Сам Рибаков І.О. -- особистість всім дуже відома в північних районах Чернігівщини. Починаючи з 2011 року, райони всього північного виборчого округу зарясніли рибаковськими бігбордами не тільки в райцентрах, а і по віддалених селаї, де більшість людей і в очі ніколи в житті не бачила подібної наглядної реклами. В Семенівці рекламні щити були встановлені без відповідних рішень міської ради, а оформлення під них земельних ділянок відбулося через декілька місяців після встановлення. І вітання з різними святами, і звіти про депутатську діяльність, як то про грейдерування, стали звичайними для населення за останні роки. Сприймались людьми ці бігборди по- різному. Багато хто дякував за увагу народному депутату. Дехто, розуміючи вартість такої уваги, висловлював обурення, особливо коли, як в минулому році бюджетних коштів вистачало тільки на захищені статті, а всі програми розвитку не фінансувались. Дійшло до того, що місцеві ради до сих пір не можуть розрахуватись з виконавцями за роботи з благоустрою та сплатити за використані матеріали.

Але в кінці лютого після подій на Майдані, коли все в один день змінилось в нашій країні, коли український народ повалив злочинну владу, депутат Рибаков кудись зник. Як його місце у Верховній Раді було порожнім, так і його бігборди, коли вся країна сумувала за загиблими, залишились порожніми.

От тоді семенівські майданівці і вирішили виправити «непорозуміння»: заиовили за власні кошти полотна і поклеїли їх, щоб висловити свою скорботу і солідарність з країною. Чи мали вони на це право ? Відповіді на це питання можуть бути різними, але ті хто ризикував своїм життям заради майбутнього всього Українського народу має на це повне моральне право. Зображення було вибране колективним рішенням: на чорному фоні зверху слова «Пам’яті Небесної сотні», посередині запалена свічка, з низу підписались «Семенівська районна громадська організація Майдан».

Після того, як вийшов на люди через деякий час Рибаков, в Семенівці 8-го березня переклеїли його бігборди на теж саме зображення - тільки знизу зникли слова про Семенівську організацію «Майдан». Виходить, Ігор Олександрович не зовсім солідарний з семенівськими майданівцями. Інакше для чого було це робити? Витрачені кошти в сумі біля 3-х тис. гривень можна було витратити на проблеми громади, або переказати родинам загиблих. Семенівська районна громадська організація «Майдан» засуджує такі дії нардепа Рибакова.

Семенівська районна громадська організація «Майдан»



Теги:Ігор Рибаков, небесна сотня, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar