реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Чи шукатимуть Грановського у Ізраїлі?

Національне антикорупційне бюро України розшукує екснардепа Олександра Грановського за підозрою в організації корупційної схеми про завдання 93,3 млн грн шкоди АТ «Одеський припортовий завод», 99,57% якого належить державі.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«НАБУ розшукує колишнього народного депутата України, якого вважають організатором корупційної схеми завдання 93,3 млн грн шкоди АТ «Одеський припортовий завод» . 21 жовтня 2022 року НАБУ і САП повідомили йому про підозру», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що у березні 2020 року НАБУ спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою повідомили про підозру Ользі Ткаченко – довіреній особі колишнього народного депутата Олександра Грановського в завданні збитку в 93,3 млн грн Одеському припортовому заводу. У 2019 року повідомлялося, що Олександр Грановський також проходить у справі про незаконне кримінальне переслідування лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана і у справі про втечу судді Миколи Чауса. ЄСПЛ визнав незаконними затримання й арешт Корбана в 2015 році, його тримання у клітці під час судових засідань.

Тоді ж, незадовго до втрати депутатської недоторканності, Грановський покинув територію України. ЗМІ повідомляли про те, що політик міг отримати імміграційну візу в Ізраїль.



Теги:Одеса, Україна- Ізраїль, Грановський, набу, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar