реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чи пройде на виборах "генерал тушок" Рибаков?

Ось як шанси керівника групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова аналізує сайт "Високий Вал". Нагадаємо, що він балотується по північному округу Чернігівщини і є першим перебіжчиком з БЮТу.
"У Рибакова рейтинг на Чернігівщині 43%, у жодного з найближчих його конкурентів немає схожого рейтингу. У нього є дуже серйозна підтримка місцевої, територіальної громади ",- запевняє Каплієнко. "43% - це маячня собача, - не стримує емоції соціолог Ірина Бекешкіна, - Не уявляю, щоб у когось зараз було 43%. Просто брешуть. Можливо, такі перебільшені очікування підтримують деякі несумлінні люди, які називають себе соціологами".

Бютівець Остап Семерак також не дуже-то вірить в блискучі політичні перспективи "головної тушки". "Рибаков старається і намагається, але в інтересах влади його потопити і не пустити. Навіщо він потрібен владі? Замість нього прийдуть інші. Рибаков № 2, № 3, № 4. У чому унікальність Рибакова? Його унікальність полягала в тому, що він перший втік з корабля", - наводить аргументи Семерак. Також депутат переконаний, що тушки - це переважно люди пенсійного віку, які не бачать себе в політичній перспективі. "Наприклад, Плющу вже давно пора йти на пенсію. Тут можна провести алегорію з космонавтикою. Політик - це така багатоступенева ракета. На певному етапі кожна сходинка відвалюється. Плющ вже давно цю точку пройшов, пора йому вже карасів ловити і відпочивати", - додає він.

Високий Вал



Теги:тушки, Ігор Рибаков, мажоритарні округи, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Шановні друзі.У І. Рибакова є досить високі шанси на проходження до Верховної Ради з того округу, яким він вже займається з минулої осені. Округ особливий. Він впродовж 15 років знаходився під опікою Л.Кучми , від часів незалежності. Великі фінанси, направлені на різноманітні заходи за потужної, як для тих часів, інформаційної компанії зробили своє діло!?
Ці райони, які звикли до екс-президентської турботи, у кожному з депутатів, як то В. Петров чи Євтухов-бачили пиклування самого Кучми. У свій час , і це можно легко прослідкувати на порівнянні статистики, у Новгороді-Сіверському було побудовано телерадіокомпанію, яка , знов таки для тих часів, мала найсучасніше оснащення. Розумієте для чого !? У маленькому містечку створено потужний(на всі майже райони округу) телерадіоцентр.
Кожного дня, рівно як і сьогодні, місцева влада не забувала наголошувати на тій чи іншій справі Депутата ВР, при згадці якого люди розуміли присутність Кучми.
Щодо І. Рибакова. То тут є важлива річ. Це перш за все щоденна присутність на окрузі представників його команди. Доречі він сам здається тільки раз тут побував.А от команда працює. Імя його звучить щоденно у кожному заході (таке мабуть не тільки у Нов-Сіверському) Представники його гарно справляються з піар-компанією.У всякому разі цього не робили навіть за попередника. Імя, як благодійника, турботливої людини(бо ж надає різну допомогу) бува по кілька разів на тиждень згадується у телерадіопросторі.
А щодо конкуренції, то до сьогоднішнього дня ніхто поки що не заявив про себе, а так час працює на І. Рибакова. і тому дуже важко на тлі останніх подій побачити того достойника, що може раптом вистрибнути десь там літом чи на початку осені. Полюбляють хлопці спати!? Адже не той електорат, який так поступово звикав до одного барина, а тепер має прийняти іншого.
Тому роздуми та аналізи навколо згаданого кандидата за певними надуманими правилами деякі соціологи нехай відпрацьовують на столиці чи інших потужних центрах. Просто треба читати місцеву пресу, або існуючі сайти маленьких містечок, як то Н-Сівверський, Сосниця, Семенівка тощо!? Хоча креативність Олега Ляшка найскоріш за все могла б конкурувати на виграш у боротьбі. Бо така специфіка району, у потреби виборців якого гарно і переможно вписується постать цього неоднозначного політика.
avatar