реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чи ненавидять українці Арєстовіча?

Нізащо не сів би за цей допис, коли б Василь Кобець із Чернігова не поставив на своїй сторінці запитання "кого ви будете ненавидіти завтра?", бо сьогодні на його думку знайшлися українці, що ненавидять Арєстовіча. У підтексті читається здивування: чому не росіян? А ще про нетерпимість чверті українців до іншості та від природи їхнє люте бажання перманентно ненавидіти хоча б когось. Оскільки коментар має свої рамки, то відповім пану Василю, як раніше казали, "у відкритому листі")

Так ось, пане Василю: Арєстовіч це такий собі Голохвастов , Хлєстаков і Остап Бендер в одному флаконі. Можливо, ви й фотографувалися з ним, але навряд чи цікавились його "творчістю". А коли й цікавились, то неглибоко. Чому неглибоко - не знаю, можливо, не любите глибини, хоча та мутна калюжа хіба що по кісточки буде.

Арєстовіч вважає себе чи не уберменшем) Послухаєш його - він і кадровий розвідник, що ходив за лінію фронту, він і військовий стратег, він і Актор давньогрецького театру чи актор-онаґата японського театру Кабукі (які виконують жіночі ролі) - ну, а як інакше: розвідник екстра-класу, Агент 007! Він і філософ, він і ритор, він і психолог, і мистецтвознавець, і... Одним словом, геній:)

Геній не просто так, а, звісно, за гроші київських дурників, що платять йому за тренінги та лекції. Що ж він читає?

Семинар "Философия сознания"
Cowo.школа: "Мышление и действие"
"Военное дело и его гений" с А.Арестовичем (курс лекций)
Модули курса «Искусство мыслить и говорить»
Школа мышления Апейрон
"Сказкотерапия" курс лекций
Мудрости Арестовича (блог на Ютьюбі)

Вам не видається це смішним? Ні?? А я от послухав якось на Ютьюбі його лекцію-семінар "Мета-теория реальности и задачи фазового перехода" і з п'ятої хвилини зрозумів, що Арєстовіч банально й не дуже сам розуміючи, переповідає наївним слухачам зміст науково-популярної книги "Кроляча нора" (про основи квантової фізики), гроші за це бере і створює собі серед лінивих дурників образ всезнаючого Гуру, хоча насправді є банальним самозакоханим поверхаххапайком.

Він і до нинішньої влади потрапив саме завдяки своїй поверховості та нахабності: подібне притягується до подібного. Його взяли навіть незважаючи на те, що після першого туру виборів 2019 року він обурювався на камеру: Люді, ви что, с ума сошлі - голосовать за Зєлєнскава?! Причина одна - він такий же совок невмирущий, як і весь "95-й квартал".

"Ну, про**алі..." - таке просте пояснення. А те, що отримали війну на багато років, втратили території, сотні тисяч вбитими й мільйони депортованими ворогом - те для трьох четвертей українців, про які пан Василь згадує в коментарі, вже й не важливо.

Для Арєстовіча українська культура "малєнькая", а російська - большая, куда нам бєз нєйо?! Без Булгакова, Бродського, Гумільова.

У Арєстовіча є такий банальний вираз - "прастігоспаді": це на позначення того, що йому не подобається, що він сам зневажає, а можливо, й ненавидить: "Кієво-Магілянская, прастігоспаді, акадємія", "Прастігоспаді, ура-патріоти", "Прастігоспаді, оппазіція". Мені тут цікаво, пане Василю, а що для вас особисто важить Києво-Могилянська академія? Що ви про неї взагалі знаєте? Тобто, хоч щось знаєте? "Ура-патріоти" для Арєстовіча - це ота чверть українців, а концентровано - майданівці, що й нині на фронті, депутати 8-го скликання, Турчинов, Луценко, Омелян, Нищук, Погребиський - чому вони в окопах, а разьвєдчік і стратєг Арєстовіч за гроші веде семінари "о воєнном дєлє"? Вже ж хто-хто, а ці люди точно могли сидіти в теплі і добрі, проте вони для нього "прастігоспаді оппазіція". Так хто кого ненавидить, пане Василю?

Десь так з місяць назад Арєстовіч на стрімі з Фейгіним висловився чітко: українці й росіяни - "ми же адін, па суті, народ: русскій маєво уровня любіт на Новий ґод Алівьє і я люблю, он смотріт "С льогкім паром!" і я сматрю. Разніца мєжду намі толька в том, что укрАінци любят анархію і волю, а русскіє нєт. Пачітайтє істочнікі сємнадцатава вєка - всє пішут, что нікакой разніци мєжду намі нєт".

В останньому твердженні весь, як є, Арєстовіч: совок, неук і поверхаххапайко, бо якраз усі мандрівники, яким довелося пройти через українські землі до Московії, свідчать саме про зворотнє - разючу різницю в характерах, зовнішньому вигляді та побуті українців і московитів.

Можна було би ще навести тут "разглагольствованія" Арєстовіча про патріотизм та те, ким він сам себе відчуває і як загалом ставиться (ставився) до відданості своїй державі, проте коли схочеться почитати комусь про це - нехай зайде на сторінку Руслана Бєдова і в дописі про О.А. знайде його висловлювання на цю тему - не хочу тупо списувати.

Чи ненавидять Арєстовіча українці? Зневажають. Він - людина-непорозуміння. Хто любить Арєстовіча? На 90% русскоязичниє жєнщіни і українські жінки з тих, кому донедавна, хоч в очі плюй, було "какая разніца", і "руські кіна інтєрєсні" - він їх заспокоює ще краще, ніж телемарафон. І тому зібрався в президенти, навіть дружині пообіцяв, що неодмінно стане ним. А що? І стане - льогко! Нашим людЯм аби красивий, а цей же ще й "хітрий, чертяка, спеціально гаваріт тіха, чтоби пріслушивалісь. Я би с такім нє отказалась" (з коментаря до стріму Фейгіна). Ми вже це з Хряком проходили - йшло ж наше бабство голосувати "за красівого"...

Ми ніколи не переможемо в цій війні й точитиметься вона роки й роки, якщо не навчимося за "красівими глазамі" бачити підлу душу, а за "прастігоспаді, словамі" розуміти суть сказаного.

Володимир ВОРОНА

P. S. Вчасно не встиг дописати - о 12 годині світло вимкнули. Тим часом прийшла новина: позаштатний радник керівника ОП Арєстовіч написав заяву про звільнення. На кого розрахована ця "качка"? Хіба що на екзальтованих прихильниць цього "генія". Бо якщо людина поза штатом, навіщо заява? Може, Єрмак на ній ще й візу поставить? Навіть якщо позаштатний Арєстовіч є "дємоном на договорє" і зарплату в конверті отримує, то й тоді заява не потрібна. Одним словом, "комєдія для лохов". Лишається подивитись, що з цього вийде - так само буде з Фейгіним щодня "інсайдерською" інформацією ділитись, чи на кілька місяців перерву зробить, щоб шум затих?



Теги:Арестович, Володимир Ворона, інформаційний простір, команда ЗЕ, агенти Москви


Читайте також



Коментарі (0)
avatar