реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чи можна в час війни критикувати Президента, або Чому Америка велика?

Народний депутат Володимир В'ятрович повідомив, що президент Володимир Зеленський уже 6 днів не підписує термінові закони, прийняті Верховною Радою. Йдеться про антиросійські закони, як то про заборону російської пропаганди та про колабораціонізм, простіше - співпрацю з ворогом. Безумовно, такі закони вкрай необхідні, але як же тоді "95 кварталу" заробляти на Росії? Та й не тільки йому, оно і московська церква напружилась і у купи нардепів пішли по тілу сироти....
І вже чуючи хор збентежених жіночок - "Ай-я-яй, як ви смієте у час війни критикувати президента?"- розкажу про Франкліна Рузвельта. Його преса товкла безбожно. У час війни. Його один із синів, що воював реально на фронті, (до речі, скільки у нас на фронті синів нардепів і міністрів?), писав батькові у Вашингтон гірко - мовляв, хоч би вже один із нас ( а воював не один син!) загинув, щоб преса заспокоїлась.
Але Рузвельт нічого не робив для загнуздання критики. Може, тому Америка і стала великою?
Щоправда, Рузвельт не був телевізійним героєм і не потребував для мужнього виразу запускати льогкую сексуальную нєбритость..

Василь Чепурний
На фото Франклін Рузвельт



Теги:Україна, америка, антиросійські закони, Франклін Рузвельт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar