реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чи є опозиційною сила, що захищає Маркова?

Гидко відомого україноненависника, відвертого агента Кремля Ігоря Маркова нарешті піймали за решітку -- і тут його побиття українських націоналістів, які мирно протестували проти будівництва пам'ятника імператриці Катерині Другій, згодилося через 7 років. Те, чого не зробила влада Ющенка, зробила влада Януковича.

Зрозуміло, що та бійка -- тільки привід для влади покарати бунтівника проти "папи", але ж дуже важливо, що таки карають за побиття наших хлопців. А там, гляди, може таки докопають причетність цього Маркова і до вбивства гарного українського хлопця Максима Чайки...

Проте на захист Маркова стали виступати ... опозиційні сили. Власне, йдеться поки що про одну -- її лідер Юлія Тимошенко написала з тюремної лікарні, що народжується - о зохен вей! -- новий харизматичний лідер опозиції проти Януковича на півдні України. А її послідовники стали плакатися в жилетку, як то не правилах Маркова звільнили від депутатства, ще й посадили. Щось я не чув, щоб вони виступали проти фальсифікації виборів по округу Маркова, про що в Одесі кожна тьотя Моня знає.

Відомий одеський громадський діяч Сергій Гуцалюк на своїй сторінці у Фейсбуці пише: "Зараз у нас в Одесі намагаються розкрутити кампанію по захисту марковського агітпропа - телеканалу АТВ , говорять про демократію , журналістську солідарність , європейські цінності ,закликають будувати барикади по вул.Сєгедській і т.д...

А я хочу навести один факт , як "обличчя" цього телеканалу Кваснюк , у прямому ефірі своєї програми "Правда" у березні 2011 року розповсюдило домашній телефон та адресу моїх батьків . Біля двох тижднів серед ночі телефонували різні прихильники Кваснюка та погрожували моїм батькам та мені. На мій телефон боялись телефонувати , вибрали ,як шакали беззахисних.

Ми звернулись до правоохоронців , був навіть депутатський запит від Андрія Парубія , про бездіяльність міліції та прокуратури Одеси , бо вони двічи не вбачали тут ні якого злочину. Мій батько на фоні цих подій отримав інсульт , наслідки якого усуваються й досі. Батько , як і Кваснюк 1948 року народження . Все життя пропрацював мотористом на ЧМП ( т\х "Тарас Шевченко" , "Одеса" , "Шота Руставелі") та на Одеській залізниці (локомотивне депо на ст.Одеса Сортувальна) від слюсаря до інструктора.
Коли будете йти на барикади за таких покидьків як Кваснюк , згадайте цей факт....".

Сергій Гуцалюк також пише:" Зараз деякі окремі громадяни обурюються арештом Маркова, та подіями біля обл. УМВС , стають у позу "демократів та моралізаторів". А у мене лише одне запитання до команди олігарха - А чи ви не знали , що зло посіяне вами обов'язково повернеться на ваші голови , а де ж ваша принциповість була коли 2 вересня 2007 року ви калічили людей під стінами Одеської ОДА , коли захоплювали земельні ділянки одеських санаторіїв , чи не від ваших рук та біт постраждали "незговірливі" , чи не за вашим сценарієм в Одесі проводилась репетиція громадянської війни , чи не ваші "братки" палили автомобілі опонентам , чи не ви нагнітаєте істерію на вашому телеканалі АТВ . Чи не ви привели до влади в Одесі це непорозуміння як ваш улюблений Петрушка , чи не ви допомагали фальшувати вибори 2012 року.Що ж ваші куратори з Кремля зараз безсилі , і хабар від вас зараз навряд чи возьме якійсь прокурорський чин чи суддя. А лідер ваш як завжди , думав що сховається за спинами корумпованих правоохоронців та кураторів з РФ". Прорахувався."

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:українофоби, опозиція, Сергій Гуцалюк, Ігор Марков, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar