реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Таки да: ще одного українофоба звільнено!

Речі з його кабінету виносили давно, але тільки вчора Президент України підписав указ про звільнення голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука. Його наступником призначено колишнього голову обласної ради Миколу Скорика, якого одесити вважають не найгіршим вибором при цій владі.

Едуард Матвійчук -- відомий українофоб, який обирався до Верховної Ради за списком нерозбірливої "Нашої України". Природньо для таких пристосуванців переметнувся до Партії регіонів.

Родом із Закарпаття, де працював учителем фізики, інспектором Чопської митниці і навіть редактором газети (ой вей!). Відзначився активними оборудками з арештованим Ігорем Марковим, переслідуванням єдиної української газети Одещини" Чорноморки", підтримкою московської церкви, сміхом під час вшанування жертв Голодомору.

Донька Аліса "працює" з європейськими будинками моди.
Таки даремно змусили директорів шкіл Одещини вивішувати портрети Едуарда Матвійчука -- "жадность фраєра згубила". Хоча він ще може винирнути при цій владі не раз...



Теги:українофоби, Ігор Марков, Едуард Матвійчук, Одеса


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Для автора-дебіла. Українофоб - це у відповідь реакція на націоналізм . Националізм (фр. nationalisme) — ідеологія і напрям політики, основоположним принципом яких є теза про цінність нації як вищої форми суспільної єдності і її первинності в государствообразующем процесі. Ось ти наприклад русофоб !
avatar
2
Фобія -це страх. Який страх у автора перед Москвинами? І чим поганий націоналізм?
avatar