реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Панікери, мовчіть!

Якесь у декого з наших громадян весняне загострення. Волають на весь ФБ - " Адєсу апять будуть брать", ніби її колись брали.

" Україну будуть від моря вадрізать", хоча навіть не уявляють що це значить, і де такі ножиці ворог візьме. "Вата пашла у наступ", пашла ще у 2014 і досі йде. Іпсохи кремлядські, які активізувалась останнім часом в Україні та Європі, вони на це грошей не жаліють. Забули панікери та всепропальщики про потоплені лоханки чорноморської флотилії рф, збитих "путінських ворон", палаючі та вибухаючі тили рф, знищених колаборантів-зрадників он свіжий падаляка пишуть вже сьогодні є, та військових злочинців на їх території.

А от фото промовисте з протесту польських фермерів, таке промовисте, що вуха путіна стирчать. На плакаті заклик щоб він навів порядок в Україні, Брюсселі та Польщі, а поруч прапор совдепії...ні чого не нагадує? Дуже наші народи посварити хотять. Пишуть, що цього фермера затримала польська поліція і порушують справу кримінальну за декількома статтями. Не полегшуйте кремлядям їх роботу панікою та переляком, вони цього добиваються, бо на фронті у них не виходить і вони програють. Навчіться критично мислити. Переможемо!

Сергій ГУЦАЛЮК



Теги:Україна - Польща, широка війна, Одеса, Сергій Гуцалюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar