реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівську філармонію офіційно очолив Сергій Теребун

Власне, він і був керівником цього провідного для культури закладу, але - виконуючим обов'язки. Сьогодні ж сесія обласної ради проголосувала за його призначення повноправним керівником Чернігівського обласного філармонійного центру.

Інтрига з призначенням пояснювалася просуванням "Укропом" людини, "яка працювала на пивзаводі". Тому Сергій Журман виступав на сесії за призначення за конкурсом, тобто проти Теребуна.

Варто зазначити, що керівники всіх творчих колективів, які працюють у філармонії, одностайно висловилися за кандидатуру Теребуна. Експериментів із керівниками, які є спеціалістами в галузі піару, вони не хочуть.

Сергій Теребун родом з Ріпок, є магістром державного управління. У 1985 році закінчив Гомельське музичне училище ім.Н.Ф. Соколовського, за спеціальністю «артист оркестру, диригент, викладач», у 1993 році — Донецьку державну консерваторію ім.С. Прокоф’єва, у 1994 році — інститут державного управління і самоврядування при Кабінеті Міністрів України. Проходив стажування за кордоном: у 1994 році — в університеті північного Лондону (Великобританія), у 1994 році — в Карловому університеті у Празі (Чеська Республіка), у 2004 році — в Латвійській школі державного управління у Ризі (Латвія).



Теги:Чернігівська філармонія, Чернігівська обласна рада, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar