реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Журман каже, що його замінили планово

Сергій Журман, колишній керівник фракції «УКРОП» у Чернігівській обласній раді, пояснює своє усунення від керівництва фракції плановим «еволюційним процесом».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє ПіК.

«Враховуючи демократичну сутність Політичної Партії "Українське об'єднання патріотів УКРОП", в листопаді 2015 року, при формуванні фракціі, було запропоновано і домовлено, що я, Журман С.М., запускаю її роботу, роз'яснюю "молодим" депутатам основні ази роботи, а далі, кожні півроку, кожен з депутатів, опробовує себе в ролі керівника невеличкої фракції. І таким чином, навіть побіжно, до так званих місцевих виборів, які відбудуться, як стверджують більшість експертів, раніше запланованого кінця строку каденції депутатів місцевих рад, кожен зможе себе проявити і набратись досвіду в ролі керівника. Враховуючи, що зараз розпочався літній сезон, а політично він завжди вважався малопродуктивним, за винятком перевиборів по 206 округу, я прийняв рішення саме зараз скласти обов'язки голови фракції УКРОПу в обласній раді. Щоб до осені новий керівник повноцінно "вжився" в роль»,- пояснює Журман.

За його словами, така зміна «продиктована метою забезпечити пластичність організації, а також бажанням молодого депутата спробувати себе в ролі керівника». Окрім цього, новий керівник фракції має виспутапи агітатором та віце-спікером під час проміжних виборів по 206 округу, на яких від партії «УКРОП» йде Ярослав Гірчи.



Теги:Журман, Чернігівська обласна рада, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar