реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівського адвоката Ляшко відправив у Черкаси

Партія, яку очолює народний депутат від Чернігівщини Олег Ляшко, назвала своїх кандидатів на довиборах на 5 проблемних округах, де фактично перемогла рік тому опозиція, а влада ці перемоги вкрала.

Опозиція об'єднано висунула єдиних кандидатів. Першим порушив ту єдність Юрій Гримчак, що вже був депутатом, а тепер партія "Батьківщина" його так далеко поставила, що пройти по списку йому не світило. Тож він пішов на довибори проти кандидата - "свободівця" Юрія Левченка.

А Ляшко висунув і своїх кандидатів. Вони зачитали присягу, у якій пообіцяли "не красти та не брехати", а також не продаватися "ані за 30 срібників, ані за 30 мільйонів доларів". У разі, якщо порушать присягу - дозволили "розібрати їх на шматки вилами та вилити кров у Дніпро".
А ось підписів кров'ю, як було анонсовано напередодні з'їзду не було. Як пояснив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, Церква цього не вітає. Хто б казав про Церкву...

Чернігівського адвоката Олега Купрієнка, голову обласної організації Радикальної партії, власника кафе "Філіжанка", відправлено боротися з іншими кадидатами у Черкаси.



Теги:Черкаси, Олег Ляшко, Олег Купрієнко, довибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar