реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Чернігівський мандрівник написав книгу про російського святого

У чернігівському прес - клубі "Просвіта" пройшла чергова зустріч з відомим мандрівником, спеціальним кореспондентом "Сіверщини", автором трьох книг Олександром Волощуком.

Цього разу він розповів про своє трьохмісячне перебування на півннічному Кавказі, у місті Тирниауз, що є неофіційною столицею невеликого балкарського народу. Олександр на замовлення місцевих православних написав книгу про їх настоятеля Ігоря, вбитого мусульманським фанатиком -- ваххабітом. Місцеві православні впевнені, що незабаром отця Ігоря канонізують, як мученика за віру.
Книга буде зватися "Проповедь смертью" і вийде або в П'ятигорську, або в Москві.

А в Чернігові готуються до друку ще дві книги Олександра Волощука -- "44 дні" та "Кавказький щоденник".

Деталі прес-конференції читайте в наступному випуску газети "Сіверщина".



Теги:Олександр Волощук, подорожі, прес-клуб Просвіта


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Як зворушливо - чернігівський мандрівник прославляє московських окупантів Кавказу!
avatar
2
А воно просто все перевертається, пане Лозовський, догори дригом. Волощук, як ви кажете "прославляє московських окупантів"(!?), хоча ще ніхто нічого не читав і не чув, а про самого Олександра, ім'я якого вже давно б мало стояти у підручниках з географії, теж ніхто з учнівської молоді чи студентів університетів і не чув!? Натомість все ж таки назвуть Пржевальського чи Шмідта, Чирикова або Дежньова. А чим не такий Олександр Волощук? А якщо ще й додати про українську просвітницьку роботу хлопця під час своїх подорожей , то взагалі маємо говорити про подвиг нашого сучасника, не надуманого, не книжного, а реального громадянина.
avatar