реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Чернігівський єпископ -- в Італії

23-25 вересня з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон відвідав парафії Української Православної Церкви Київського Патріархату в Італії.

Під час візиту єпископа Іларіона супроводжували настоятель парафії ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» м. Києва протоієрей Валерій Семанцо та секретар Управління зовнішніх церковних зв’язків Олександр Шмуригін

Метою візиту було відвідати парафії, зустрітись з духовенством та звершити богослужіння на парафіях УПЦ Київського Патріархату в Італії.

Протягом трьох днів були відслужені молебні та Божественна літургія на деяких парафіях, де несуть своє пастирське служіння священики Київського Патріархату.
В результаті візиту відбулося ознайомлення голови УЗЦЗ із сучасним станом, проблемами і досягненнями духовної місії Київського Патріархату в Італії та спілкування із духовенством і віруючими, молитва, євхаристійне єднання та духовна підтримка священнослужителів і віруючих Київського Патріархату в Італії.





Коментарі (0)
avatar