реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівський драмтеатр повернувся з нагородою на театральному фестивалі жіночої творчості

Нещодавно завершився XV Міжнародний театральний фестиваль жіночої творчості імені Марії Заньковецької, що проходив у Ніжині з 27 жовтня по 05 листопада. Цього року Чернігівський академічний облмуздрамтеатр ім. Т.Г.Шевченка запропонував до фестивальної програми ніжинського фестивалю виставу «Вільні метелики» за твором відомого американського драматурга Леонарда Герша, постановку та музичне оформлення якої здійснила режисер Тетяна Шумейко.

«Вільні метелики» – вистава про щирі почуття і зрадництво, про прагнення свободи і юнацький максималізм, це вистава про молодих і для молодих. Ця історія кохання не втратить своєї актуальності, допоки людство не стане будувати свої цінності на території любові, за правилами душі.

Надзвичайно приємно було дізнатися, що рішенням журі XV-го Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької за високу індивідуальну майстерність визнано лауреатом фестивалю і нагороджено дипломом у номінації «За художню переконливість у створенні сценічного образу» артистку драми Ольгу Ярошенко за виконання ролі Джил Теннер у виставі «Вільні метелики» за твором Л.Герша Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.
Радіємо за наш театр та вітаємо молоду талановиту актрису з отриманою перемогою, щиро зичимо їй натхнення і творчої наснаги, нових цікавих ролей та здобутків на мистецькій ниві!

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру



Теги:ChernihivTheatre, драмтеатр, Ніжин, фестиваль Заньковецької


Читайте також



Коментарі (0)
avatar