реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські воїни найбільше просять українських газет

Напередодні Різдва Христового керівництво чернігівської поліції відвезло бійцям батальйону «Чернігів» у зону антитерористичної операції продукти, питну воду та солодощі. Також було проінспектовано блокпост батальйону на стратегічному об’єкті Мар’їнського району Донеччини – дамбі водосховища Курахівської ТЕЦ.

Чернігівські бійці перевіряють автомобілі, підвали та інші об’єкти, де потенційно можуть бути схованки зброї. В результаті відпрацювання був затриманий колишній український міліціонер, що перейшов на бік ворога та займався налагодженням зв’язку у підрозділах «поліції ДНР» в Донецьку.

На зустрічі особового складу батальйону, що несе чергування, виникла велика проблема – оскільки дотепер українські канали в Кураховому можна приймати виключно в режимі Т-2, а через звичайну антену можна піймати виключно сепаратистські канали, бійці попросили своє керівництво налагодити доставку української преси, зокрема, чернігівської.Голос України портал

Від редакції "Сіверщини".
За півтора роки війни міністерство інформації не змогло налагодити забезпечення українською інформацією не тільки жителів окупованих територій, але й навіть українських бійців. Для чого ми тримаємо тих стеців та інших чиновників?



Теги:батальйон Чернігів, АТО, Курахово, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar