реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Собака батальйону "Чернігів" у боях ... посивів

Днями волонтери передали двом військовим собакам, які служать у батальйоні «Чернігів», корми, надані благодійником в рамках ініціативи «Не залишай нас в АТО».

Вадим Синятовський став призером конкурсу від ТМ «Клуб 4 лапи», проте свій приз шляхетно віддав двом чотирилапим військовим, які служать у батальйоні «Чернігів». Завдяки ініціативі «Не залишай нас в АТО», а також небайдужим волонтерам вдалось передати корми військовим. Таким чином, дві чарівні чотирилапі дівчинки з батальйону отримали від благодійника смачний презент: 12 кг сухого корму і 24 упаковки вологих кормів. Про це розповідає Український погляд

Баста і Корса вірно служать військовим батальйону «Чернігів», сумлінно виконуючи свою роботу. Чотирилапі військові з’явились у батальйоні не так давно, проте Корса уже встигла пройти бойове хрещення на фронті. Як розповіли у батальйоні, дівчинка повернулась зі служби із сивою бородою, проте жодного разу не підвела військових. Баста ж змінить свою чотирилапу «колегу» під час ротації.

«Поділили по чесному: Басті одну упаковку, а Корсі трохи більше, бо вона вжепройшла бойове хрещення в зоні АТО, – говорить Інна, волонтер батальйону. – Собака не один раз допомогла хлопцям. Величезне спасибі за допомогу!!!Слава Україні!»



Теги:АТО, батальйон Чернігів, російсько- українська війна, бойові собаки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Собака - в українській мові - він. Собака посивів, допоміг ... Коли згадуєтья тільки ім"я жоночого роду собаки, тоді - вона посивіла, допомогла ... Так і в різних слов"янських мовах (крім російської).
avatar