реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Чернігівські "свободівці" вручили подарунки від Святого Миколая

19 грудня 2009 року прес-секретар Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Ясенчук, за дорученням Олега Тягнибока, передав подарунки для Чернігівської обласної дитячої лікарні.

За сприяння кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока, Всеукраїнського об’єднання "Свобода", агенції нерухомості "Контактика", культурно-мистецького центру "Інтермеццо", прес-секретар Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Ясенчук, передав для хлопчиків та дівчаток, котрі перебувають на лікуванні у Чернігівській обласній лікарні, скромні дарунки: сучасні книги українських видавництв, альбоми для малювання, набори кольорових олівців, фломастери, пластилін.

Слід зазначити, що подаровані книги не тільки цікаві, а й корисні. Головна медсестра Чернігівської обласної лікарні Віра Полевик з неприхованою радістю прийняла подарунки.

"Даруючи Вам ці книги, - зазначив Олександр Ясенчук, - наголошую, що це не передвиборча агітація. Даруючи українські книги – українським дітям, ми стверджуємо, що діти – наше майбутнє. До речі, у свій час, Олег Тягнибок пожертвував 1 мільйон, з коштів які мали йти до виборчого фонду, на закупівлю необхідного медичного обладнання для лікарень шести областей Західної України, де у цей час вирувала епідемія грипу".
Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"




Теги:нерухомість, Інтермеццо, О. Ясенчук, контактика, О. Тягнибок, ВО Свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar