реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ми будемо творити україноцентричні об’єднання!

17 березня, чернігівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» стала на заваді проведенню мітингу «За союз України, Білорусії та Росії», що організували «червоні».
Як тільки Свободівці, наблизилися до місця проведення «лівого шабашу» прогресивні соціалісти перестали почуватися розкуто. Незважаючі на потужну озвучувальну систему, яку використовували прихильники Союзу, гасла: «Слава Україні!», «Комуністи пси – підіжміть хвости» без проблем лунали над всією центральною площею Чернігова.
– «Ми зібралися тут, - заявив представник чернігівської міської організації ВО «Свобода» Сергій Іванчик, -щоб дати зрозуміти, що ми українці, хочемо жити у своїй соборній самостійній державі. Російська влада, яка не може навести лад у власній державі, намагається втягнути нас у чергову авантюру. За наш рахунок вирішити проблеми з Чечнею, мільйонами китайців, що заполоняють Сибір».
– «Нас вчергове затягують до Азіопи, – підбив підсумок Олександр Ясенчук, прес-секретар Чернігівської обласної організації ВО «Свобода», – дане об’єднання можна охарактеризувати як «Голодранці, до купи – гоп!». Ми як націоналісти, вважаємо, що перш за все потрібно вирішити власні проблеми, полагодити життя на своїй Богом даній країні і потім творити україноцентричні геополітичні об’єднання у центрі яких стоятиме наша держава! ВО «Свобода» виступає за Європу вільних націй».

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»







Теги:О. Ясенчук, С. Іванчик, Росія, ВО Свобода


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Я думав ,що червонопопі за цю зиму повимерзали,як колись динозаври під час льодовикового періоду:))).А ти диви, сонечко пригріло,повилазили на бугор свої старечі кістки погріти.Ну нічого, сонце припече,знов по норам поховаються... плазуни...
avatar
2
молодці хлопці
avatar
3
з такою полтикою загравання з ПР вони вимрутть, як УНП
avatar