реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівські боксери - справжні суворовці

З 19 по 22 серпня у м. Ізмаїл Одеської області проходив ХІІ міжнародний турнір з боксу присвячений пам'яті великого російського полководця Олександра Суворова. У турнірі взяли участь команди з Росії, Ізраїлю, Молдови, Грузії та команда України. Чернігівську область представляли два боксери Дмитро Митрофанов ( Чернігів) вага (69 кг) і Максим Паніматченко (Прилуки) вага (81 кг).
Максим під час поєдинку зустрівся з боксером з Одеси, та на жаль в рівному поєдинку поступився своєму супернику.
Довідка: Максим Паніматченко, 22 роки, боксом займається 1,5 роки під керівництвом П. Дяченко, товариство «Спартак», підготовку до турніру проходив у м. Чернігів в СК «Надія».
Дмитро Мітрофанов провівши три бої зайняв 1 місце. У першому бою Дмитро зустрічався з боксером з Сімферополю Грузденко А. 1 раунд пройшов в рівній боротьбі, а в 2 раунді Дмитро послав суперника в нокдаун і отримав перемогу за явної переваги. У півфінальному бою Дмитро зійшовся у двобої з майстром спорту Сметана О. з м. Кіровоград, У важкому поєдинку Дмитро не залишив шансів суперникам і вийшов у фінал. У фінальному бою Дмитро зустрівся з майстром спорту міжнародного класу, призером чемпіонату Європи, учасником Олімпійських ігор в Китаї, 4-х кратним чемпіоном України О. Стрецького з м. Дніпропетровськ. 1 раунд пройшов у впертій боротьбі, а в 2 і 3 раундах Дмитро прискорив темп і здобув упевнену перемогу. Це була 4 зустріч боксерів, в якій Дмитро вів з рахунком 3:1. Також Дмитро був нагороджений цінним кубком за кращий бій турніру, і як самий технічний боксер турніру.
- На даному етапі у Чернігівській області бокс розвивається досить потужно, - розповів Руслан Саід, тренер Дмитра Митрфанова, Президент СК «Надія», -, є дуже багато молодих, перспективних боксерів. Перемоги було здобуто завдяки кваліфікованому тренерському колективу і за підтримки: Чернігівської обласної організації федерації боксу України – президент Дейнеко І.В., Управління у справах сім'ї, молоді та спорту – начальник управління Лазаренка Н.Г., ШВСМ – директор Маневич І.А, а також спортивним товариствам – «Колос», «Спартак», «Україна».



Теги:Д. Митрофанов, Ізмаїл, Р. Саід, бокс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar