реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чернігівська молитва

Преподобний отче наш Антоніє, подвижнику Печерський, землі Чернігівської уродженцю, преподобні отці наші Меркуріє і Лаврентіє, святі мученики князю Михаїле і боярине Федоре, святителю отче наш Феодосіє і всі святі, що в землі Чернігівській подвигом просяяли!

Зі сльозами звертаємося до вас: ревно моліть Господа, щоби Чернігів і всі належні до нього міста і села Сіверські визволені були від нашестя чужинців і насилля ворожого! Захистіть дітей своїх, станьте щитом незборими для всіх, хто від нападу злочестивих душогубів страждає.

Нехай тікають вороги від лиця гніву Божого, як втікало військо царя Ассирійського від Єрусалима, і нехай загинуть вони, як військо фараонове, у водах моря потоплене.

А захисників Чернігова і всієї землі Сіверської зміцніть на боротьбу, захистіть і бережіть, бо вони жертовно служать ближнім своїм, заповідь любові виконуючи.

О всі святі землі Чернігівської, до вас вдаємося, як до рідних нам і теплих до Бога молитвеників: ревно стійте у боротьбі з душогубством диявольським і до перемоги людей, які взивають до вас, скоро приведіть.

Щоби земля Чернігівська і край Сіверський у мирі перебуваючи, прославили Бога, дивного у святих Своїх.
Амінь.

Архієпископ Євстратій ЗОРЯ



Теги:Катерининська церква, молитви, широка війна, архієпископ Євстратій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar