реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівська міська організація УНП братиме активну участь у місцевих виборах

Чернігівська міська організація Української народної партії братиме участь у місцевих виборах – таке рішення 21 липня 2010 року одноголосно прийнято на засіданні Ради міської організації.
Як відомо, Верховна рада України призначила чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на 31 жовтня 2010 року. Парламент також ухвалив і відповідний виборчий закон, де зокрема передбачено проведення виборів за змішаною (мажоритарно-пропорційною) системою.
Партійці позитивно оцінили діяльність фракції УНП в міськраді. Відзначили також роботу депутата Чернігівської міської ради, голови Чернігівської обласної організації УНП Володимира Ступака та депутата Новозаводської районної ради у м. Чернігові, директора ДП «Оболоньський торговий центр» ЗАТ «Оболонь», члена Ради обласної організації УНП Василя Пустовійта щодо захисту народних, загальноміських інтересів, прав і свобод виборців.
Учасники засідання Ради міської організації УНП зазначили, що аналіз діяльності органів місцевого самоврядування Чернігова засвідчує, що частина нинішнього депутатського корпусу здебільшого відстоювала власні інтереси, а не міської громади. Залишилися нерозв’язаними ключові місцеві проблеми щодо модернізації комунального господарства. Впровадження енерго- і ресурсозберігаючих технологій, які повинні були захистити мешканців від підвищення тарифів, залишилося на рівні побажань та розмов.
Тож депутатський корпус потрібно оновлювати, тут повинні працювати українські патріоти й фахівці, які дбатимуть про майбутній розвиток нашого міста та захищатимуть інтереси виборців.
Чернігівська міська організація УНП запрошує чернігівців приєднуватися до Української народної партії і спільними зусиллями змінити владу.
Українська народна партія пропонує відновити у Чернігові діяльність Координаційної ради демократичних партій та організацій. Мета: узгодження дій під час виборів кандидатів від українських патріотичних партій, зокрема в мажоритарних округах. Необхідно уникнути безглуздого і шкідливого взаємного поборювання. Разом з тим, потрібно зробити все, щоб вибори не були сфальсифікованими.
Чернігівська міська організація УНП створила робочу групу, яка вже наступного тижня розпочне відбір кандидатів у депутати до Чернігівської міської та Деснянської і Новозаводської районних рад за моральними і діловими критеріями. Буде вирішено й питання висунення кандидатури на посаду міського голови.

Прес-служба Чернігівської міської організації
Української народної партії





Коментарі (0)
avatar